2021-02-22 07:41:22• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Akkor érhetsz el látványos sikereket, ha okosan is tervezel

Napi horoszkóp február 22-re 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a világ felbolydult körülötted. A munkahelyeden mintha szüntelenül falakba ütköznél, örökösen süket fülekre találsz. Pedig úgy érzed, tiéd a biztos megoldás. Kérj külön beszélgetést a főnöktől! Ma meghallgatásra találhatsz.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Egy távoli rokonod, vagy ismerősöd sokat gondol rád. Ezért aztán nem is véletlen, hogy neked is az eszedbe jut, és végre fel is hívod őt. Ez a beszélgetés talán egy életre emlékezetes lehet, mert olyan mély kérdéseket érintetek.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Akkor érhetsz el látványos sikereket, ha okosan is tervezel. Ha nemcsak a munkádra számítasz, de jó taktikai érzékkel teremtesz és építesz kapcsolatokat, akkor hamarosan nagy pénz állhat a házhoz. Talán onnan is, ahonnan nem remélted.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Rák jegyébe lép a mai napon. Bizonytalannak érzed a jövődet, és éppen ez a gátol meg abban, hogy tettrekésznek és cselekvőnek mutatkozhass. Pedig mindig van lehetőség!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Nem kellene minden apró sérelmen felbosszantanod magadat. Az idők sajnos a kelleténél is változékonyabbak, de különösen a főnökeiddel szemben nem jó kimutatnod a bosszankodást. Sajnos itt csak te húzhatod a rövidebbet.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Sok munkával telik a napod, ami miatt türelmetlenné, kiegyensúlyozatlanná válhatsz. A felesleges idegeskedés helyett inkább próbálkozz a lazítás valamilyen formájával. Jógázz, vagy legalább sétálj egyet az ebédszünetben!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Nagyon nem szereted, ha ellenőriznek, ha folyton megkérdőjelezik a hitelességedet. Ma mégis el kell viselned valakinek a vizsgálódását. Ha igazat mondtál, akkor már előre biztos lehetsz a pozitív eredmény felől.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold ma már a Rák jegyébe lép. Ma jobban teszed, ha semmilyen érzelmi viszonyulást nem tanúsítasz a munkahelyi dolgok iránt. A hűvös kívülállás lehet az egyetlen út, mert az indulatos viselkedéssel csak rontasz a helyzeteden.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A mai napon egy aprócska rossz szóval, vagy félresikerült tréfával is megbánthatod a társadat, vagy kollégádat. Ha úgy látod, hogy így van, ne hagyd annyiban a dolgot. Egy gyors bocsánatkéréssel még mindent jóvá tehetsz. Sőt: jobbá!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Te egy igen racionális embernek érzed magad, szeretsz tudatosan cselekedni. Azt azonban még te sem tudhatja, hogy a látszólag ésszerűen hozott döntéseid mögött milyen tudattalan mozgatók is vannak. Ne tegyél elhamarkodottan semmit!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Nem szereted a köntörfalazást: egyből a lényegre térsz, ha el akarsz érni valamit. Bizonyos típusú emberek azonban ezt támadásnak érezhetik. Tegyél több tiszteletkört, mielőtt a lényegre térsz.


Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold a Rák jegyébe lép. Megvalósulhat valami, amiben nem is reménykedtél vagy más úton-módon nyilvánul meg a szerencséd. Talán egészen apróságokban, de az biztos, hogy jókedvre hangol a mai nap.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: